Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. RPC behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bepaalde (hyper)links op deze site leiden naar websites buiten het domein van RPC welke geen eigendom zijn van RPC, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Men verlaat de website van RPC indien deze links geactiveerd worden. Hoewel RPC uiterst selectief is met verwijzingen naar andere sites, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door RPC worden onderhouden wordt afgewezen.

"Rhoon, Pendrecht en Cortgene" BV is niet aansprakelijk voor enige schade welke is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op deze website komt voor uw eigen risico.